Gyurgyalagok nyomában – június 20., szombat

Könnyed sétával elérhető helyszínen, az Ős-Dráva Látogatóközpont közvetlen közelében található homokgödör meglátogatásával tárul fel a gyurgyalagok élete. A program során madarász szakember vezetésével számos érdekesség tudható meg ezekről a színpompás madarakról.

A koronavírus-veszélyhelyzettel kapcsolatos tudnivalók:
A programon kizárólag előzetes, írásban visszaigazolt írásbeli jelentkezés alapján lehet részt venni. A résztvevők maximális létszáma 20 fő. Kérjük, a résztvevők hozzanak magukkal védőmaszkot, a részvételi díj rendezésekor mindenki köteles a szájat és orrot eltakaró eszközt (orvosi maszk, sál, kendő) viselni.

Helyszín, időpont: Ős-Dráva Látogatóközpont, 10.00 óra
Túra hossza, időtartama: 1,5 km, 2 óra
Részvételi díj: 700 Ft/fő

Információ, jelentkezés:
Duna-Dráva Nemzeti Park Igazgatóság
E-mail: info@odlk.hu

Hasznos: fontos a kényelmes túracipő/bakancs, a szúnyogok és kullancsok elleni védekezés. A programot a Duna-Dráva Nemzeti Park Igazgatóság Természetvédelmi Őrszolgálatának tagja vezeti. A programon mindenki saját felelősségére vesz részt. A résztvevők tudomásul veszik, hogy a programon kép-, illetve videofelvétel készülhet. A részvevők a programon való részvételükkel hozzájárulnak a kép-, videofelvétel készítéséhez, és annak a DDNPI weboldalaira és Facebook oldalaira történő feltöltéséhez, valamint a DDNPI kommunikációjához, marketingjéhez történő időbeli korlátozás nélküli felhasználásához. A Duna-Dráva Nemzeti Park Igazgatóság általános adatkezelési tájékoztatóját az alábbi linken ismerheti meg: http://www.ddnp.hu/adatvedelem